O nama

FOX STILL - Prodavnica lovačkog i sportskog oružja, municije i opreme!
BUDIMO U KONTAKTU
[layerslider id="2"]

O NAMA

FoxStill osnovan je 2008 godine, te počinje s radom servisiranja oružja. Zaposleni u servisu su diplomirani puškari s velikim iskustvom u popravljanju i servisiranju oružja.

U sklopu firme FoxStill otvorena je prodavnica koja je započela s radom iste godine, te u svom širokom asortimanu nudi sve što je potrebno osobama koje se bave lovom, sportskim lovom i streljaštvom, od oružja, streljiva, odjeće, obuće, dodatne opreme i svega vezano za lov.

Osim širokog asortimana proizvoda koje nudimu, u našoj ponudi takođe imamo osiguran servis, održavanje oružja i djelova.

Naš poslovni cilj je voditi brigu o zadovoljstvu naših kupaca, te tako ponuditi kompletnu uslugu, od prodaje oružja i opreme za lov do održavanja iste. Danas smo priznata trgovina i servis, te se u svakome trenutku možete obratiti s punim povjerenjem.

Posjetite našu trgovinu i uvjerite se u kvalitetu našeg uslužnog osoblja.

FoxStill, Vama na usluzi!

MISIJA I VIZIJA

Preduzeće “FoxStill” nastoji da svoju tržišnu komunikaciju dovede do najviših standarda. Zbog toga naše veze sa kupcima sve više osnažujemo svojim angažovanjem u svim segmentima poslovanja.

Nastojimo da kroz edukaciju i promociju dobrih poslovnih običaja i domaćinskim odnosom prema onome što radimo podstaknemo pozitivna razmišljanja kod naših klijenata i poslovnih partnera.

Cilj nam je da u narednom periodu postanemo jedan od najvećih distributivnih lanaca u oblasti opreme za lov na području Bosne i Hercegovine, šireći prodajni asortiman i stalno usavršavajući sebe u svim segmentima. Pored usavršavanja prodajnog procesa, mi se trudimo da paralelno usavršavamo znanja našeg osoblja i mogućnosti informativnog sistema kao ključne podrške savremenom poslovanju. Želimo da postignemo potpuno zadovoljstvo naših kupaca, što smatramo i jedinim mjerilom kvaliteta našeg rada.

Odabirom kvalitetnih proizvoda najvećih i najpoznatijih svjetskih proizvođača, mi kod naših kupaca stičemo sve veće povjerenje. Na raspolaganju smo svima njima, ali i našim poslovnim partnerima, kako bismo pomogli u optimalnom izboru proizvoda odgovarajuće namjene i optimalnog odnosa cijene i kvaliteta. Zato u stalnoj komunikaciji sa našim kupcima dobijamo informacije o njihovim zahtjevima, primjedbama i sugestijama i pokušavamo izaći u susret svima njima koliko je to moguće. Zahvalni smo im na vremenu koje nam tom prilikom posvećuju. Hvala im i na razumijevanju, jer su i oni svjesni da samo na taj način postižemo, održavamo i širimo naše uspješne poslovne i prijateljske kontakte.

Prodavnica lovačkog i sportskog oružja, municije i opreme!